Super Soco TC Max Motor

€ 5 799
Vendeur professionnel GO4ELECTRIC
Ambachtenlaan 33
3001 Heverlee
visitez le site web
CONTACEZ LE VENDEUR Voir toutes les annonces

Données générales

Cruiser
Grise
10 km
Nouveau
95 km/h

Technique

70 km
Ceinture
5 kw

Description

De Super Soco TC MAX elektrische motor heeft een piekvermogen van 5000 W. Ideaal om perfect mee te kunnen op onze secundaire wegen.

Met 180 Nm koppel aan het achterwiel heeft de Super Soco TC MAX pit genoeg. Het riem aangedreven achterwiel moet de rit mooi en stil houden, zodat u kunt genieten van de stilte van een elektrisch voertuig zonder het geluid van een ketting.

Stroom komt van een 72V en 45Ah lithium-ionbatterij. Met 3,2 kWh garandeert Super SOCO dat de batterij voldoende moet zijn om een realistische range van 50 tot 70 km te bereiken.

De Super SOCO TC MAX is uitgerust met hoogwaardige hydraulische remmen en een gecombineerd remsysteem (CBS). Het CBS koppelt de voorste en achterste remmen aan elkaar en past beide tegelijk toe met één remhendel.

Pluspunten:
+  CBS-Remsysteem
+  Geschikt voor twee personen
+  Led verlichting
+  Keyless
+  Bosch motor
+  Breng 15% van het aankoopbedrag in mindering van uw personenbelasting! ( enkel voor particulieren)

Standaard meegeleverd:
· Gebruikershandleiding
· 2 sleutels & afstandsbedieningen
· Oplader

Motor online bestellen of in de winkel kopen:

Heeft u de keuze gemaakt en wordt dit uw nieuwe scooter?

Bestel uw nieuwe scooter eenvoudig online. Wij nemen na uw bestelling persoonlijk telefonisch contact met u op om de volgende stappen samen te overlopen.

Liever persoonlijk contact in de winkel? Kom gerust langs met of zonder afspraak. Laat één van onze ervaren collega’s u helpen met de aanschaf van uw nieuwe Super Soco TC Max..